Del treningskunnskap og skap bærekraftig inntekt

Vi gir deg verktøyene for å bygge en følgerskare som åpner opp for uante muligheter, både i og utenfor Squads.

Bli kreatør

DEL KUNNSKAP

Lag økter og treningsprogram, eller arranger eventer. Gi tips og inspirer til fysisk aktivitet. Du kan være nøkkelen for at andre når sine mål.
Dollar by Flatart from NounProject.com

SKAP INNTEKTER

Bygg din merkevare, ta betalt for innhold, skaff trafikk til tjenester du tilbyr utenfor Squads.

Inspirer andre med din kunnskap:

Lag Squad
Alt ditt innhold ligger i en Squad. Dette er din kanal.
Du oppretter en egen kanal som andre kan følge og abonnere på. Dette er selve kjernen i tjenesten. Dersom du ønsker å tilby ulikt type innhold til ulike målgrupper, så kan du opprette flere kanaler. I kanalen kan du per i dag legge opp treningsøkter, eventer og treningsprogram. Les mer ved å trykke på fanene over.
Treningsøkter
Et enkelt og strukturert oppsett, som gjør det lett å forstå.
Legg ut treningsøkter som er oversiktlig satt opp, der du forklarer økten med beskrivende tekster og motiverende bilder og videoer. Ved å fjerne kompleksitet i oppsettet øker vi brukervennlighet for følgerene. Det skal være lett å forstå en god treningsøkt.
Eventer
Iniviter til fysiske eventer som inspirerer.
For noen er det å trene sammen med andre den største motivasjonen for trening. For deg som kreatør gir et fysisk event en unik mulighet til å bygge relasjoner, skape inntekter, eller rett og slett ha det enda mer gøy. Uansett årsak: bruk Squads til å lage inn til eventer som folk vil elske.
Treningsprogram
Gjør det åpenbart hva neste steg er.
Å bli fortalt hva man skal gjøre kan være utrolig nyttig. Derfor er programmer etterspurt og effektive. Sett opp treningsprogram som gjør at andre kan fokusere på å gjennomføre. Sånn hjelper du følgerne dine til med å skape konsistensen som trengs for fremgang.

Skap nye inntekter:

Betalt innhold
Legg alt eller deler av ditt innhold bak betalingsmur.
Å ta betalt for et månedlig abonnement til din kanal (Squad) er en god måte å skape en direkte inntektskilde via Squads. Lag flere kanaler dersom det er relevant. Prisen på innholdet justerer du selv, slik at du kan prise deg volum-basert eller premium-basert.
Se mer om priser
Sponsorer
Promoter sponsorer i innhold du deler.
Bruk bilder og videoer til å vise frem produkter som treningstøy, løpesko, sportsdrikk o.l.. Squads gir deg god eksponering på steder der brukeren er høyt engasjert. Dette gjør effekten av promotering sterk.
Lenk til andre tjenester
Rekrutter nye kunder til deg selv.
Kanskje du driver du med Coaching og Personlig trening? Kanskje du holder kurs? Squads gir deg mulighet for å lenke fra din kanal og rett inn til annen virksomhet, så lenge denne virksomheten er knyttet til trening eller fysisk aktivitet. En effektiv måte å skaffe leads på.
mer i vente...
Vi utforsker nye muligheter videre.
Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å leve av å spre treningsglede. Derfor fortsetter vi å utvikle tjenesten for å gi deg som kreatør mulighet til å leve av å spre treningsglede og -inspirasjon. Forvent små og store nyheter fremover.
Vanlige spørsmål

Ikke helt overbevist?

Ta gjerne kontakt
dan.krister.holst@iterate.no
Må jeg legge innhold bak betaling?
Nei. Du står fritt til å bestemme om du legger innhold bak betaling eller ikke. Du bestemmer også selv prisen du setter på betalt innhold.
Hvordan legger jeg opp innhold?
Per i dag hjelper gjengen bak Squads deg med å legge opp innhold. Når du melder deg opp tar vi kontakt og setter opp en enkel og effektiv måte for deg å sende over innhold. Etterhvert vil vi lage en løsning for at du selv kan legge opp innhold direkte.
Passer dette sammen med andre kanaler jeg har?
Ja, vi forstår at vi sannsynligvis er én av flere kanaler du ønsker å benytte. Vi støtter oppunder dette så langt vi klarer, f.eks. ved å tilby å lenke inn til andre tjenester.
Koster det noe å lage en kanal?
Nei, det er helt gratis å ha en kanal. Vi ønsker så mange kanaler som mulig, slik at flest mulig brukere finner trening som passer dem. Dersom du velger å ta betalt for innhold, så vil vi ta 10% betalingen gå til Squads, mens du mottar 90%.
Se mer om priser her

Her er noen squads vi jobber tett med:

Stian Angermund

Løping

Kristian Ulriksen

Løping
Se mer

Sondre Nordstad Moen

Løping

“Vi elsker å kunne dele av kunnskapen vi har opparbeidet i teamet over så mange år. Det er en ære å kunne være med å motivere andre til å få det til!”

Sondre Nordstad Moen
Team Nordstad Moen

“Vi ser store muligheter for å gjøre løping en positiv "greie" på arbeidsplassen. En sunn aktivitet med lav terskel for å bli med.”

Dan Krister Holst
Iterate

Meld deg opp for tidlig tilgang.

Meld deg på nå for å kunne lage din egen kanal.

Vi har begrensede plasser i starten, så meld deg opp nå for å sikre din plass i køen.

Se eksempler på Squads som allerede er i gang.
Les mer